İzmek'te Sergi Zamanı - Son Dakika
Yerel

İzmek'te Sergi Zamanı

İzmek\'te Sergi Zamanı

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan İZMEK kursiyerlerinin eserleri göz kamaştırıyor.

12.04.2013 17:42

İzmit Belediyesi ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde açılan İZMEK kursiyerlerinin eserleri göz kamaştırıyor. Süheyla Gül nezaretinde açılan ve 32 kişinin katıldığı ve Türkiye'de ilk kez açılan saçaklama kursu öğrencileri, el emeği göz nuru eserlerini Sanat Sokağı'nda sergilediler.

Serginin açılışına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ayhan Acar, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Amişler topluluğunun yerel dokuma şekli olan saçaklama kursunun Türkiye de ilk defa İzmit Belediyesi tarafından açıldığını ifade eden Başkan Doğan, "İZMEK kurslarının başarısının ardında kolektif bir çalışma var.

Ben her sene büyük ilgi gören bu kurslarımız için Halk Eğitim Müdürümüze, bu işe emek veren öğretmenlerimize, kurslara özveriyle katılan kadınlarımıza, gençlerimize teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Sanat Sokağında açılan sacaklama kursuna katılan kursiyerlerin farklı desenlerde oluşan eserleri büyük ilgi gördü. Sergiyi gezenler kursiyerlere tam not verdi.

(UU)

12.04.2013 17: 27: 12

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmek'te Sergi Zamanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement