İzmir'de Bir Dünya Yıldızı - Son Dakika
Yerel

İzmir'de Bir Dünya Yıldızı

İzmir\'de Bir Dünya Yıldızı

Gitarist Al Di Meola, İzmir Büyükşehir Belediyesinin Mayıs ayı kültür sanat takviminde, İzmirli sanatseverlerle buluşacak.

05.05.2014 13:09  Güncelleme: 13:18

Dünyanın en önemli gitaristleri arasında yer alan Al Di Meola, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mayıs ayı kültür sanat takviminde, 7 Mayıs Çarşamba akşamı İzmirli sanatseverlerle buluşacak. Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM) Büyük Salon'da saat 20.00'de başlayacak 'Plays Beatles & More' başlıklı konserde Meola'nın gitarına, Tina Guo (çello), Mario Parmisano (piyano) ve Peter Kaszas (davul-perküsyon) eşlik edecek.

AL Dİ MEOLA KİMDİR?

Dünyaca ünlü enstrümantal caz ve dünya müziği gitaristi Al Di Meola, 22 Temmuz 1954'te A.B.D'de doğdu. Müzikal hayatında 40. yılına yaklaşan efsanevi gitarist, farklı stilleri keşfettiği müzik hayatında en çok Latin etkili caz füzyon çalışmalarıyla tanınıyor. Guitar Player Dergisi'nin okuyucuları arasında yapılan oylamada dört kez En İyi Caz Gitaristi seçilen Meola, son 25 yılın enstrümantal müzik alanında en önemli isimlerden biri olarak anılıyor. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmir'de Bir Dünya Yıldızı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement