İzmir Derbisinden Notlar - Son Dakika
Yerel

İzmir Derbisinden Notlar

İzmir Derbisinden Notlar

PTT 1.Lig'deki iki İzmir temsilcisi Göztepe ile Karşıyaka arasındaki müsabakaya, her iki takım taraftarları ilgi gösterdi.

17.03.2013 19:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'deki iki İzmir temsilcisi Göztepe ile Karşıyaka arasındaki müsabakaya, her iki takım taraftarları ilgi gösterdi.

Ligde düşme hattında bulunan Göztepe ile ilk 6 mücadelesini sürdüren Karşıyaka'nın Atatürk Stadı'ndaki karşılaşmasında, teknik direktör Kemal Kılıç'ın cezası nedeniyle sarı-kırmızılı takımın başında sahaya, yardımcı antrenör Ümit İnal çıktı.

Göztepe'nin ilk 11'inde, son oynanan Adanaspor maçından farklı olarak Aytek Aşıkoğlu ve Paulinho'nun yerine Ramazan Sal ile Ali Bilgin forma giydi.

Karşıyaka'da ise TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında kırmızı kart gören Tayfun Cora'nın yerine, Caner Bulut forma şansı buldu.

Ara transfer döneminde takım kadrosunda değişiklikler yapan iki ekipten Karşıyaka'da, birinci devredeki müsabakada ilk 11'de forma şansı bulan kaleci Necati Yılmaz, Banahene, Adnan Güngör ve Sercan Türkeri, Göztepe'de ise kaleci Ferhat Odabaşı, Veli Kızılkaya, Theo Weeks ve Halil Akbunar, bugünkü maçta da takımlarının formasını giydi.

Ligin ilk devresindeki maçta Karşıyaka adına mücadele eden Orhan Taşdelen ise Göztepe formasıyla sahada yer aldı.

-Tribünlerde sarı ve kırmızı hakim-

Göztepeli taraftarların açık ve kapalı tribünde takip ettiği müsabakada, kapalı tribünün tamamen dolduğu, açık tribünde ise çok az boşluk kaldığı gözlendi.

Genellikle takımlarının renklerini taşıyan kıyafetleri giymeyi tercih eden Göztepeli taraftarların tribünlerde açtığı, "Hem çilemsin hem çarem",

"Bizimkisi bir aşk hikayesi değildi, aşktı bizimkisi, gerisi hikayeydi" yazılı pankartlar dikkati çekti.

Göztepeliler, ayrıca maçtan önce, Avrupa kupalarında ilk kez yarı final oynayan "efsane kadro"dan bazı oyuncuların yer aldığı pankart açtı.

Mersinli kale arkasında kendileri için ayrılan 4 bin 200 biletin tamamını alan Karşıyakalı taraftarlar da Mustafa Kemal Atatürk ve Karşıyaka Spor Kulübü kurucusu Zühtü Işıl'ın resimlerinin bulunduğu pankartları açtı.

Muhabir: Ali Korkmaz/ Emre Umurbilir

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İzmir Derbisinden Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement