İzmirli Siyasetçi Murat Taşer'in Adı Bornova'da Yaşayacak - Son Dakika
Yerel

İzmirli Siyasetçi Murat Taşer'in Adı Bornova'da Yaşayacak

Bornova Belediyesi’nin Erzene Mahallesi’nde yapımını tamamladığı Murat Taşer Parkı, İzmirli siyasetçi Taşer’in 3'üncü ölüm yılında düzenlenen törenle açıldı.

15.03.2023 10:25  Güncelleme: 10:49

Bornova Belediyesi'nin Erzene Mahallesi'nde yapımını tamamladığı Murat Taşer Parkı, İzmirli siyasetçi Taşer'in 3'üncü ölüm yılında düzenlenen törenle açıldı.

Açılışa Murat Taşer'in kardeşi Bornova Belediye Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer, önceki dönem Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan, önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Burhan Özfatura, 25. Dönem İzmir Milletvekili Murat Koç, Bornova Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda yurttaş katıldı.

Taşer ailesi adına konuşma yapan Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı Barbaros Taşer, ağabeyinin adının parkta yaşamasından duyduğu memnuniyeti "Ağabeyimin hep söylediği bir söz vardı. 'Bir gün çok kısa, bir saat çok uzun' derdi. Hepimiz sevdiklerimize sarılalım ve onlarla beraber olalım. Bugün burada, bu anlamlı günde yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyorum" sözleriyle dile getirdi.

Törene katılan önceki dönem Bornova Belediye Başkanı Sırrı Aydoğan Murat Taşer'in çalışmalarıyla Bornova'ya ve İzmir'e iz bırakan bir isim olduğuna vurgu yaparak, "Bu parkın Bornovalılara hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Önceki dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlarından Burhan Özfatura ise Murat Taşer'i manevi oğlu olarak gördüğünü belirterek, "Kendisiyle uzun yıllar İzmir'e hizmet ettik.  En zor görevleri onunla birlikte yaptık.  Bu parkta adının yaşatılması bizi çok mutlu etti. Burada emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

Bornova Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda alınan kararla Erzene Mahallesi 37. Sokak'ta bin 600 metrekare alana yapılan Murat Taşer Parkı içinde çocuk oyun alanı, açık hava spor aletleri alanı ve dinlenme mekanları bulunuyor.

İzmirli Siyasetçi Murat Taşer\'in Adı Bornova\'da Yaşayacak
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmirli Siyasetçi Murat Taşer'in Adı Bornova'da Yaşayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement