Kırıkkale İl Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) Kırıkkale Temsilciliğini ziyaret etti.
İHA Kırıkkale Temsilcisi Veli Yılmaz ve diğer çalışanlarlarla görüşen Albay Karabulut, tüm İhlas camiasının Basın Bayramı'nı tebrik ederek çalışmalarda başarılar diledi.
İHA Kırıkkale Temsilcisi Veli Yılmaz, Kırıkkale merkez ve ilçelere ait yaşam, asayiş, tarihi, kültürel, yerel ve Türkiye geneli yapılan yazılı, fotoğraflı ve görüntülü haber üretim teknikleri, haberlere ulaşmadaki zorluklar, doğru ve hızlı haber üretimi konusunda yaşanan zorluklar ve diğer teknik konular hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.
Albay Karabulut ve İHA Temsilcisi Veli Yılmaz daha sonra ikili sohbet ve görüşmelerde bulundu. - KIRIKKALE
Son Dakika › Yerel › Jandarma Alay Komutanı Albay Harun Karabulut'tan İha'ya Ziyaret - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?