"Kadın Girişimcilerin Sınır Ötesi İşbirliği- İş Dünyasında Elele" Projesinin Kapanış Programı... - Son Dakika
Yerel

"Kadın Girişimcilerin Sınır Ötesi İşbirliği- İş Dünyasında Elele" Projesinin Kapanış Programı...

"Kadın Girişimcilerin Sınır Ötesi İşbirliği- İş Dünyasında Elele" Projesinin Kapanış Programı...

IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı çerçevesinde "Kadın Girişimcilerin Sınır Ötesi İşbirliği-İş Dünyasında Elele" isimli projenin kapanış konferansı Margi Hotel'de yapıldı.
IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği...

30.11.2013 12:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

IPA Bulgaristan- Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı çerçevesinde "Kadın Girişimcilerin Sınır Ötesi İşbirliği-İş Dünyasında Elele" isimli projenin kapanış konferansı Margi Hotel'de yapıldı.

IPA Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı, Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Bulgaristan Ulusal Küçük ve Orta Boy İşletmeler Birliği Yanbolu Şubesi ortaklığı ile gerçekleştirildi. Proje süresince 20 Türk ve 20 Bulgar kadın girişimciye Finansal Yönetim, Genel Muhasebe, Uluslararası Muhasebe, Gümrük İlişkileri ve Uygulamaları, Uluslararası Pazarlama gibi konularda eğitimler verildi.

Özkan yaptığı konuşmada Sınır Ötesi İşbirliği Programlarının öneminden bahsederek, kadınların içinde yer aldığı her projeye her zaman destek verdiklerini belirtti. Kadınların bu tür projelerin içinde yer almasıyla dünyanın ve geleceğimizin olumlu yönde değişeceğini ifade etti.

Toplantıda Proje Koordinatörü Prof. Dr. Kıymet Tunca Çalıyurt, Proje Eğitim Koordinatörü Metin Cengiz, Edirne Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Kenan Karakuş, Bulgaristan Proje Koordinatörü Eleonora Negulova, Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Birliği Odaları Genel Saymanı Ülkü Sönmez, Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Müjgan Tatlı ile Edirne Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Özkan konuşma yaptılar. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kadın Girişimcilerin Sınır Ötesi İşbirliği- İş Dünyasında Elele' Projesinin Kapanış Programı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement