Kahramanmaraş Tıp Dünyasının Acı Günü - Son Dakika
Yerel

Kahramanmaraş Tıp Dünyasının Acı Günü

Kahramanmaraş Tıp Dünyasının Acı Günü

Kahramanmaraş'ın ilk doktorlarından Emrullah Çuhadar 94 yaşında hayatını kaybetti.

15.06.2012 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ın ilk doktorlarından Emrullah Çuhadar 94 yaşında hayatını kaybetti. Dahiliye Uzmanı olan Dr. Çuhadar, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

KMTSO Meclis Başkanvekili ve gazeteci Sermet Çuhadar'ın da babası olan merhum Çuhadar, 1942 yılında tıp fakültesinden mezun olarak aralıksız 70 yıl sağlık hizmeti verdi. 10 gün önce fenalaşan ve KSÜ Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi gören Çuhadar, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Çuhadar, bugün Cuma namazına müteakip Ulu Cami'de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında Şeyh Adil Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Vefatıyla ailesini ve tıp dünyasını üzen Çuhadar'ın cenaze törenine, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, AK Parti eski milletvekillerinden Ali Sezal, MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı, CHP Merkez İlçe Başkanı Ejder İşlek, KMETSO Meclis Başkanı Şahin Balcıoğlu, KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu, doktorlar, gazeteciler ve Çuhadar ailesinin dostları katıldı. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahramanmaraş Tıp Dünyasının Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement