Kahve Bahanenin Konukları Kadın Avukatlar Oldu - Son Dakika
Yerel

Kahve Bahanenin Konukları Kadın Avukatlar Oldu

Kahve Bahanenin Konukları Kadın Avukatlar Oldu

İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi ve İzmit Kadın Meclisi işbirliği ile gerçekleştirilen Kahve Bahane sohbetleri devam ediyor.

26.10.2013 12:44

İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi ve İzmit Kadın Meclisi işbirliği ile gerçekleştirilen Kahve Bahane sohbetleri devam ediyor. Belsa B Blok 9. kattaki İzmit Kadın Meclisi Çalışma Ofisinde düzenlenen programların yeni konukları kadın avukatlar oldu.

Kocaeli Barosu Kadın Hakları Merkezi Başkanı Selda İlgöz, Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Eda Aydın, İzmit Belediye Meclis Üyesi Avukat Emine Zeybek, İzmit'in duayen avukatlarından Nuran Kortel, İzmit Belediyesi Sosyal İşler Birim Sorumlusu Sinem Gülenç, İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert ve kadın meclisi üyelerinin bulunduğu sohbete İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı. Başkan Doğan, kahvesini içip bayan avukatlarla bir süre sohbet etti. Yapıcı ve yönlendirici kadın muhalefete ihtiyaç olduğunu söyleyen Başkan Doğan, "Kadın avukatların sayılarının artması bizleri sevindiriyor. Kadınlarımız artık her şeye hami, her yerde varlar. Sizlerin yapıcı demokratik eleştirileri bizler için yol gösterici olmaktadır" dedi. Doğan ayrıca, Kocaeli Barosu ile ortaklaşa güzel işler yaptıklarını da söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kahve Bahanenin Konukları Kadın Avukatlar Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement