Kalay'dan Noterlere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kalay'dan Noterlere Ziyaret

Kalay\'dan Noterlere Ziyaret

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, ”Bartın halkına rahat nefes alabilmesi için kent parkı projesini hayata geçireceğiz” dedi.

26.02.2014 13:29

AK Parti Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay, "Bartın halkına rahat nefes alabilmesi için kent parkı projesini hayata geçireceğiz" dedi.

Ak Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay beraberinde İl Genel Meclisi Üyesi adayı Yusuf Ziya Aldatmaz, Belediye Meclis Üyesi adayları Ferruh Harcvuran, Cahit Kemik, İlker Camcı, Orhan Ağdacı, Hasan Özdemir, Celil Çil ve Ayten Gazlı ile birlikte Bartın'da bulunan noterleri ziyaret etti.

Ak Parti Bartın Belediye Başkan adayı Dr. Seyfettin Kalay ilk olarak Bartın 1. Noteri Sema Nur Argun'u ziyaret ederek, katalog üzerinden projelerini tek tek anlattı. Kalay'la beraberindekiler daha sonra Bartın 2. Noteri Vural Ekiz'i ziyaret ederek destek istediler. Kalay son olarak Bartın 3. Noteri Şule Kavaklı'yı ziyaret ederek, kent parkı projesini ayrıntılı olarak anlattı. Noter ziyaretlerinden sonra Kalay ve beraberindekiler Bartın kent merkezinde bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi.

Yaptığı ziyaretlerde ilgi odağı olan kent parkı projesini ayrıntılı anlatan Kalay, "Bartın kent merkezinin ortasında yer alan 130 dönümlük fidanlık arazisini şehir parkı olarak Bartın'a kazandıracağız. İçerisinde futbol, voleybol, basketbol sahaları, tenis kortları, fitness alanları, mini golf sahaları, çocuk oyun ve park alanları, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlar, sergi alanı, anfi tiyatronun yer alacağı bu park Türkiye'nin en prestijli parklarından biri olacak" dedi. Kent meydanı projesine değinen Kalay, "Cumhuriyet Meydanı'nı kent meydanı olarak düzenleyeceğiz. Kent mobilyalar ile donatacağımız, meydanı halkımızın kullanımına açacağız. Meydanın altına katlı otopark, bebek bakım odaları gibi halkımızın ihtiyacını karşılayacak ürünleri inşa edeceğiz. Kent parkı ile meydanın arasında yürüyüş aksları inşa ederek Bartın Irmağı üzerine yapacağımız nostaljik asma köprülerlerle bu iki eseri birbirine bağlayacağız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kalay'dan Noterlere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement