Kapadokya Caz Günleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Kapadokya Caz Günleri Başladı

Kapadokya Caz Günleri Başladı

Nevşehir, Uçhisar ve Ürgüp Belediyeleri ile Çeşitli Kuruluşlarca da Desteklenen Kapadokya Caz Günleri Erkan Oğur'un Telvin Konseri ile Başladı.

07.12.2010 19:10

Kozmik Müzik çatısı altında İpek Erdem ve Elif Kayaman tarafından düzenlenen ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın yanı sıra Nevşehir, Uçhisar ve Ürgüp Belediyeleri ile çeşitli kuruluşlarca da desteklenen Kapadokya Caz Günleri Erkan Oğur'un Telvin konseri ile başladı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen Kapadokya Caz günlerinin açılışında konuşan tiyatro sanatçısı İpek Erdem, Kapadokya bölgesinin büyülü atmosferine oldukça uygun olan Caz müziğini genç kitlelerle buluşturmayı amaçlayarak böyle bir çalışma başlattıklarını söyledi. Erdem, Kapadokya'nın tarihi değerlerini kültürel ve sanatsal açıdan desteklemeyi de hedefleyen Kapadokya Caz Günlerinin bütününde, 12 Aralık'a kadar Erkan Oğur'un yanı sıra Sibel Köse, Sarp Maden, Alper Yılmaz, Bilal Karaman ve Elif Çağlar gibi başarılı müzisyenlerden oluşan ekipleriyle, caz severlere müzik dolu dakikalar yaşatacaklarını anımsattı. Daha sonra sahne alan Erkan Oğur, Engin Recepoğulları,Turgut Alp ve Ozan Musluoğlu Caz müziğinin seçkin örnekleri ile Caz severlere unutamayacakları anlar yaşattı.

KALABALIK NEDENİYLE KONSERİ AYAKTA İZLEDİLER

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'ni tamamen dolduran Caz Müziği hayranları, aşırı yoğunluk nedeniyle merdivenlerin yanı sıra konseri ayakta izlemek zorunda kaldı. Kapadokya Caz günlerinin açılış konserini Nevşehir Vali Yardımcıları Ruhi Paker ve Vural Demirtaş, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, çok sayıda Caz müziği sever katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Kapadokya Caz Günleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement