"Kara Kalpliler Bayramıda Ramaz Ayını da Zehir Etti" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Kara Kalpliler Bayramıda Ramaz Ayını da Zehir Etti"

27.08.2012 16:00  Güncelleme: 16:07

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış, "Allah korkusu, millet saygısı ve insan sevgisi taşımayan kara kalpliler, bayramı da, ramazan ayını da hepimize zehir etmişlerdir" dedi.

Kars Ülkü Ocakları Başkanı Onur Ersançmış, "Allah korkusu, millet saygısı ve insan sevgisi taşımayan kara kalpliler, bayramı da, ramazan ayını da hepimize zehir etmişlerdir" dedi.

Ersançmış, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin zor günler geçirdiğini bildirdi.

Tarafları belli olmayan kişilerin karanlık oyunlarını milletin gözü önünde sergilediğine değinen Ersançmış, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Din, millet ve milliyet demeden zalimliğini ve insafsızlığını her fırsatta gösteren bölücü terör, acımasızca saldırılarını sürdürmüştür. Allah korkusu, millet saygısı ve insan sevgisi taşımayan kara kalpliler bayramı da ramazan ayını da hepimize zehir etmişlerdir."

Gaziantep'te bomba yüklü aracın patlatılması sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiğini anımsatan Ersançmış, "Karşıyaka polis merkezi önünde meydana gelen menfur saldırıda 9 vatandaşımız şehit düşmüş, 4'ü ağır olmak üzere 66 vatandaşımız da yaralanmıştır. Milletçe acımız büyük ve öfkemiz taşma noktasına kadar gelmiştir" dedi.

Muhabir: Ercüment Daşdelen/ Çağlar Sefertaş

Yayıncı: Muharrem Aksakallı - KARS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Kara Kalpliler Bayramıda Ramaz Ayını da Zehir Etti' - Son Dakika


Advertisement