Karaaslan: "Özgürlüklerin Alanı Genişledi" - Son Dakika
Yerel

Karaaslan: "Özgürlüklerin Alanı Genişledi"

Karaaslan: "Özgürlüklerin Alanı Genişledi"

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti iktidarlarında Türkiye’de demokrasi ve özgürlükler anlamında çok şey değiştiğini belirterek, "Özgürlüklerin alanı genişledi" dediAK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü.

03.06.2015 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, AK Parti iktidarlarında Türkiye'de demokrasi ve özgürlükler anlamında çok şey değiştiğini belirterek, "Özgürlüklerin alanı genişledi" dedi

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi ve Samsun Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü. Karaaslan sabah Adalet Mahallesi'nde düzenlenen kahvaltı programında, bir diğer milletvekili adayı Hasan Basri Kurt ile birlikte vatandaşlarla buluştu. Karaaslan ardından Mevlana Caddesi, 100. Yıl Bulvarı, Lise Caddesi ve Hakkıbey Sokak'ta esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Karaaslan ardından Liman Mahallesi'ndeki pazar yeri ziyareti gerçekleştirerek, esnaf ve vatandaşları dinledi. Karaaslan seçim çalışmasında gençlere özel hediyeler verdi.

MÜSİAD ZİYARETİ

Karaaslan daha sonra MÜSİAD Samsun Şubesi'ni ziyaret ederek Başkan Selim Sar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ziyaret AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni de katıldı. Tanışma toplantısı şeklinde geçen ziyarette Başkan Selim Sar, Çiğdem Karaaslan'a dernek faaliyetlerinin anlatıldığı kitap hediye etti.

Çiğdem Karaaslan seçim çalışmasında yaptığı konuşmalarda, Türkiye'nin AK Parti iktidarlarında çok önemli kazanımlar elde ettiğini ifade ederek, "Türkiye'de demokrasi ve özgürlükler anlamında çok şey değişti. Özgürlüklerin alanı genişledi. Artık bu ülkede hiç kimse dininden, dilinden, etnik kimliğinden dolayı dışlanmıyor. Ayrıcalıklı görünmüyor ya da ayrımcılık yapılmıyor. Bu ülkemiz için çok büyük bir kazanım. Çünkü biz farklılıklarımızın hepsini zenginliğimiz olarak kabul ediyoruz. Bu zenginlikle birlikte yolumuza daha da hızlanarak devam etmeyi hedefliyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaaslan: 'Özgürlüklerin Alanı Genişledi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement