Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün Kolu Kırıldı - Son Dakika
Yerel

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün Kolu Kırıldı

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün, dün geçirdiği trafik kazası sonucu sağ kolunun kırıldığı bildirildi.

03.02.2013 18:06

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün, dün geçirdiği trafik kazası sonucu sağ kolunun kırıldığı bildirildi.

Karabağlar Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Kürüm'ün, dün CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin'in programına giderken, makam aracının ani fren yapması sonucu kolunu çarptığı ve kolunun kırıldığı belirtildi.

Köprücük kemiğinde de zedelenme olması nedeniyle kolunun alçıya alınmadığı ifade edilen Kürüm'ü, olayın duyulmasının ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin ve CHP İl Başkanı Ali Engin'in ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettikleri kaydedildi.

Kürüm'ün, ziyarette, "ağrısının bulunduğunu, ancak birkaç hafta içinde sağlığına kavuşmayı umduğunu" söylediği ifade edildi.

Muhabir: Ali Korkmaz

Yayıncı: Ufuk Kırabalı - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm'ün Kolu Kırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement