Karabükspor'dan Önemli Mesaj - Son Dakika
Yerel

Karabükspor'dan Önemli Mesaj

Karabükspor\'dan Önemli Mesaj

"Bugün geldiğimiz nokta sezon bizler açısından sevindirici ve memnuniyet vericidir."

27.12.2012 16:46  Güncelleme: 17:14

Kardemir Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin,

"Bugün geldiğimiz nokta sezon sonu olmayı planladığımız nokta olması bizler açısından sevindirici ve memnuniyet vericidir. Bizler için önemli olan bu sonucun sezon sonu alınması önemlidir" dedi.

Şahin, Metin Türker tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, takımın bugünkü geldiği noktanın memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Devamlılığın önemli olduğuna işaret eden Şahin, "Geldiğimiz nokta sezon sonu olmayı planladığımız nokta. Zira önemli olan bu sonucun sezon sonu alınmasının önemli olduğuna ve ayaklarının yere sağlam basması gerektiğine inanıyoruz" diye konuştu.

Şahin, sezon sonunda bu noktayı yakalanmasıyla bu başarının taçlandırılmış olacağını söyledi.

Sezon başında bazı sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayan Şahin, şöyle konuştu:

"Bu sıkıntılar taraftarımızın ve bizlerin malumudur. Sonunun iyi bitmesi güzel. Ama sonu gelmedi olayın. Ben konuştuğum herkese şunu söylüyorum. Anadolu'da yaygın olarak kullanılan bir tabirdir 'Civciv güzün sayılır'. Sezon sonunda bu mutlu sona ermemiz bizim için çok önemli. Bunu da üstüne basa basa söylemek istiyorum."

- Teknik direktör değişikliği -

Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran Şahin, "Sezon başında hoca konusunda hata yaptık. Hatamızı anlayarak takımın başına Mesut Bakkal hocamızı getirdik. Böylelikle hatamızdan döndük" dedi.

- Trasfer çalışmaları -

İki bölgeye transfer yapmayı istediklerini kaydeden Şahin, şunları ifade etti:

"Transferler konusunda arkadaşlarımız çalışıyor. Herkesin bildiği gibi 5 oyuncumuza transferleri konusunda izin verdik. Bu oyuncularımız için şu ana kadar bize gelen teklif olmadı. Bir stoper ve bir orta saha oyuncusunu takıma mutlaka kazandıracağız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bir isim zikretmek istemiyorum. Ligin ikinci yarısının ilk 5 haftasında zor maçlar oynayacağız. Mabiala ve Lualua Günay Afrika kupasına gidecekler. Finale çıkarlarsa bir ay yoklar. O yüzden iki bölgeye mutlaka transfer yapacağız."

Takımdaki bazı futbolculara transfer teklifi geldiğine ilişkin haberlerin yayınlandığının hatırlatılması üzerine Şahin, "Oyuncularımızın transferde isimlerinin gündeme gelmesi güzel, sevindirici. Demek ki doğru kararlar vermişiz. Ancak, çok iyi bir teklif gelirse oyuncularımıza o zaman transferleri konusunda hareket edebiliriz. Yoksa hiçbir futbolcumuzu göndermek istemiyoruz. Şu ana kadar hiçbir teklif gelmedi" diye konuştu

- İkinci yarı hazırlıkları -

Takımın şu an izinli olduğunu belirten Şahin, şöyle konuştu:

" İlk etap kampımızı, Antalya Belek'te yapacağız. 2 Ocak'ta takım orada toplanacak. Bu kamp, ayın 12'sine kadar sürecek. Kamptan sonra hocamız, futbolcularımıza iki gün izin verecek. Ondan sonra Karabük'te toplanarak ikinci etap çalışmalarına başlayacağız. Bu süreçte, ne olup gittiğini hep beraber görüp yaşayacağız"

Muhabir: Faik Erez

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - KARABÜK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabükspor'dan Önemli Mesaj - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement