Karacabey Kadınlarına "Sosyal Ev" - Son Dakika
Yerel

Karacabey Kadınlarına "Sosyal Ev"

Karacabey Kadınlarına "Sosyal Ev"

Bursa'nın Karacabey Belediyesi tarafından kadınlara yönelik yaptırılan Sosyal Ev hizmete girdi.

08.03.2013 11:20

Bursa'nın Karacabey Belediyesi tarafından kadınlara yönelik yaptırılan Sosyal Ev hizmete girdi.

Cumhuriyet Alanı katlı otopark altında ihtiyaç sahiplerine yönelik kurulan 'Gıda Bankası' ve kadınlara yönelik açılan 'Sosyal Ev' törenle hizmete girdi. Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Ergün Koç, Müftü Hikmet Yazıcı, daire amirleri, belediye çalışanları ve vatandaşların katıldığı törenlerde ilk 'Sosyal Ev'in açılışı yapıldı. Müftü Hikmet Yazıcı tarafından okunan duanın ardından Sosyal Ev'in kurdelesi kesildi. Ardından Gıda Bankası'nın açılışı da, Kaymakam Ahmet Yurtseven ve Müftü Hikmet Yazıcı tarafından yapıldı.

Hayırsever vatandaşlardan alacakları mal ve malzemeleri ihtiyaç sahiplerine her ay düzenli olarak ulaştırmayı düşündüklerini belirten Belediye Başkanı Ergün Koç, "Oluşturduğumuz Gıda Bankası ile hayırseverlerden alacağımız ve ihtiyaç sahiplerine vereceğimiz malzemeleri kayıt altında tutacağız. Kimden ne alıp kime verdiğimizi takip edeceğiz. Böylece yapacağımız yardımların hem gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulaşmasını hem de devamlılığını sağlamış olacağız." dedi.

Başkan Koç, 'Sosyal Ev' için de, "Hanımlar istedikleri zaman buraya gelerek hem sohbet edecek, hem de sıcak ortamda televizyon izleyip, hiçbir ücret ödemeden çay ve kahvelerini yudumlama fırsatını bulacaklar" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karacabey Kadınlarına 'Sosyal Ev' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement