Karaman Belediye Başkanı Uğurlu: "Organize Sanayi Yoluna Yeni İmar Düzeni Geliyor" - Son Dakika
Yerel

Karaman Belediye Başkanı Uğurlu: "Organize Sanayi Yoluna Yeni İmar Düzeni Geliyor"

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karaman'ı Ereğli'ye bağlayan karayolunun Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar olan kısmında yeni imar durumu geliştirdiklerini bildirdi.

09.01.2012 15:07

Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, Karaman'ı Ereğli'ye bağlayan karayolunun Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar olan kısmında yeni imar durumu geliştirdiklerini bildirdi.

Uğurlu, yaptığı yazılı açıklamada, önümüzdeki aylarda başlayacak Köprülü Kavşak ve Organize Sanayi duble yol çalışmasına paralel, bu alan üzerinde yeni imar düzenlemesine gidildiğini belirtti.

Karaman Valiliği ile birlikte yeni kararlar aldıklarını ifade eden Uğurlu, şunları kaydetti:

"Bifa Kavşağı'ndan Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar uzanan 10 kilometrelik yolun sağında ve solunda imar durumu geliştiriyoruz. Organize sanayi yoluna yeni imar düzeni geliyor. Orada prestijli binalar, yapılar yer alacak. Ereğli istikametinden Karaman'a girenler modern bir şehir görüntüsü ile karşılaşacaklar. Ayrıca Karaman'ın ikinci köprülü kavşağı olacak Ereğli Kavşağı'ndaki çalışmalar da önümüzdeki aylarda başlayacak. Zemin etütleri ve kamulaştırması tamamlanan proje Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa yapılıyor. Kavşaktan Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar olan yol çift yol olacak ve sıcak ve kaliteli asfalt serilecek. İhalesi 18 Ocak 2012 tarihinde yapılacak projeyi bu yılın Haziran ayı içerisinde hizmete sunmayı hedefliyoruz."

- KARAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karaman Belediye Başkanı Uğurlu: 'Organize Sanayi Yoluna Yeni İmar Düzeni Geliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement