Karaman Valisi Koca Görevine Başladı - Son Dakika
Yerel

Karaman Valisi Koca Görevine Başladı

Karaman Valisi Koca Görevine Başladı

Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'ndan Karaman Valiliği'ne atanan Murat Koca görevine başladı.

17.08.2012 17:46

Valiler Kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'ndan Karaman Valiliği'ne atanan Murat Koca görevine başladı.

Vali Koca için Valilik önünde resmi karşılama töreni düzenlendi. Karşılama töreninde İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Selçuk Boz, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, Vali Yardımcıları Ferhat Burakgazi, Latif Memiş, Ayrancı Kaymakamı Erkan İsa Erat, Sarıveliler Kaymakamı Eyyup Özdemir, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Muammer Sarı, Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur ile daire müdürleri ve valilik personeli tarafından karşılanan Vali Murat Koca, herkesle tek tek tokalaştıktan sonra toplantı salonuna geçerek burada ilk konuşmasını yaptı. Vali Koca, "Uzun yıllar görev yaptığım başkent Ankara'dan, Türkçe'nin başkenti Karaman'a geldik. Bu güzide ilimize hizmet etmek büyük bir onurdur. Bu onur aynı zamanda beraberinde büyük sorumluluğu da getirir. Ben şimdiye kadar hep hukuk devleti çerçevesinde adil bir anlayışla çalıştım, burada da öyle olacak. Kamu görevlileri bayrak yarışı yaparlar, biz bayrağı hep birlikte, topluca hizmet yarışına dönüştüreceğiz. Makamlar gelip-geçicidir, önemli olan geride hoş bir seda bırakabilmektir. Allah utandırmasın diyorum" dedi.

Vali Murat Koca, daha önceki dönemlerde Karaman'a Vali olarak hizmet eden başta Vali Süleyman Kahraman olmak üzere tüm eski valilere teşekkür etti. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaman Valisi Koca Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement