Karatecilerden Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karatecilerden Yaşar'a Ziyaret

Karatecilerden Yaşar\'a Ziyaret

Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası'nda dereceye giren genç karateciler, madalya sevinçlerini Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'la paylaştı.4-6 Ekim tarihleri arasında Bursa'da düzenlenen Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası'nda 2'nci olan...

16.10.2013 11:14

Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası'nda dereceye giren genç karateciler, madalya sevinçlerini Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'la paylaştı.

4- 6 Ekim tarihleri arasında Bursa'da düzenlenen Avrupa Shotokan Karate Şampiyonası'nda 2'nci olan Başkent Şendosan Spor Kulübü'nden Enes Nuri Sucuoğlu ve 7'nciliği elde eden Emine Cansu Ballı antrenörleri Yavuz Şentürk ile Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı ziyarette etti.

Başkan Yaşar, genç karatecilerle yakından ilgilenerek "İlçemizde sizin gibi pırıl pırıl, başarılı sporcuların yetişmesinden büyük mutluluk duyuyorum. Genç yeteneklerin başarılarına başarı katmaları için en yakın zamanda ilçemize bir kapalı spor salonu kazandıracağım. Burada bütün salon sporları yapılabilecek ve sizler gibi daha nice başarılı gençler yetişecek" dedi.

Ziyarettin sonunda karatecilere satranç takımı ve puzzle armağan eden Yaşar, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karatecilerden Yaşar'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement