Kars Belediyesi Halk Toplantısı'na AK Parti İl Başkanı ve Başkan Yardımcısı da Katıldı - Son Dakika
Yerel

Kars Belediyesi Halk Toplantısı'na AK Parti İl Başkanı ve Başkan Yardımcısı da Katıldı

Kars Belediyesi Halk Toplantısı\'na AK Parti İl Başkanı ve Başkan Yardımcısı da Katıldı

Kars'ta vatandaşların sorun, sıkıntı ve istekleri, belediyenin düzenlediği 'Halk Günü' toplantılarında çözülüyor.

22.05.2012 13:50

Kars'ta vatandaşların sorun, sıkıntı ve istekleri, belediyenin düzenlediği 'Halk Günü' toplantılarında çözülüyor.

Kars Belediye Başkanlığı'nca düzenlenen 'Halk Günü' toplantılarına katılan vatandaşlar, sorunlarını direk belediye başkanına anlatma imkanı buluyor.

Belediye'nin geleneksel hale getridiği 'Halk Günü' toplantılarına AK Parti Kars İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Caner Demiral'da katıldı.

Belediye Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile birlikte katılan AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Caner Demiral, vatandaşlarla tek tek tokalaştı.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Caner Demiral'ı bir arada gören vatandaşlar, AK Parti İl Yönetiminin Belediye Başkanı ile birlikte toplantıya katılarak kendilerini dinlemelerinin sevindirici olduğunu kaydettiler.

Toplantıya katılan çok sayıda vatandaş; "Biz Belediye Başkanımız ile birlikte AK Parti İl Başkanı ve Başkan yardımcısına bizlere vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Kente yaşamanın bir takım faturası vardır. Doğal olarak bizlerinde bir takım sorunları ve sıkıntıları oluyor. Bunları her fırsatta belediye başkanımıza iletiyoruz. Sağolsun kendisi bizlerin bütün sorunlarına çözüm üretiyor.

Özellikle oy verdiğimiz AK Parti'den toplantılara katılım olması bizleri daha çok sevindirdi. El birliğiyle, belediyesi ve partisiyle bizlere sahip çıkyorlar. Her türlü sorun ve sıkıntılarımıza koşuyorlar. Allah razı olsun. Biz gerek belediye başkanımızdan ve gerekse AK Parti İl Başkanlığı'ndan çok memnunuz" diye duygularını dile getirdi.

Belediye'nin düzenlediği 'Halk Günü' toplantısına katılan AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğadu ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Caner Demiral, vatandaşların Başkan Bozkuş'a ilettiği sorun ve sıkıntıları not aldılar. Başkan Bozkuş'ta toplantıda hazır bulunan brim amirlerine vatandaşların sorunlarının çözülmesi için talimat verdi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kars Belediyesi Halk Toplantısı'na AK Parti İl Başkanı ve Başkan Yardımcısı da Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement