Kastamonu'dan Turizm Atağı - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'dan Turizm Atağı

Kastamonu\'dan Turizm Atağı

4-8 Eylül tarihleri arasında Kastamonu ve ilçelerinde gerçekleşecek olan programa körfez ülkelerinden turizm yazarları katıldı.

05.09.2012 12:18

4-8 Eylül tarihleri arasında Kastamonu ve ilçelerinde gerçekleşecek olan programa körfez ülkelerinden turizm yazarları katıldı.

Kastamonu Valiliği ve Türk Hava Yolları (THY) ortaklığında Kastamonu'nun Daday ilçesinde gerçekleşen programda Kastamonu ve yöresinde yer alan tarihi, turistik ve kültürel mekanları turizm yazarlarına tanıtarak Kastamonu'yu ve ilçelerini dünyaya tanıtmak isteniyor. Bu kapsamda Kastamonu ve ilçelerine Arap ülkelerinden turist çekilmesi hedefleniyor. Programa körfez ülkelerinden Dubai, Kuveyt, Cidde, Riyad, Beyrut, Kahire ve Erbil katıldı. Ayrıca Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Atila Kantay, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve THY Sinop Müdürü Macit Boyar da eşlik etti. Vali Erdoğan Bektaş, burada yaptığı açıklamada, "Daday yeşilliklerle dolu bir yer, burası at biniciliğinde bir numara olacak. Biz Kastamonu'nun güzelliklerini göstereceğiz. Biraz yorulacaksınız ama gördüğünüz güzellikler bu yorgunluğa deyecektir" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu'dan Turizm Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement