Kaymakam Citer'den Kanser Hastası Gaziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Citer'den Kanser Hastası Gaziye Ziyareti

Kaymakam Citer\'den Kanser Hastası Gaziye Ziyareti

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, kanser hastası olan Viranşehir’li Kıbrıs Gazisi Sinan Karaca’yı evinde ziyaret etti.

21.10.2015 17:31

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Viranşehir Kaymakamı Dr. Huzeyfe Citer, kanser hastası olan Viranşehir'li Kıbrıs Gazisi Sinan Karaca'yı evinde ziyaret etti. Ziyarette Yazı İşleri Müdürü Haşim Yıldız ve Gaziler hazır bulundu.

Yaklaşık 40 gün önce gittiği Ankara GATA Hastanesi'nde tedavisine başlanan Gazi Sinan Karaca, geçtiğimiz gün ilçeye döndü. GATA Hastanesi'nde iyi bir tedavi süreci geçirdiğini belirten Karaca, tedaviye ara vererek ilçeye geri geldiğini kaydetti. Kaymakam Citer'in ziyaretinden çok memnun kaldığını söyleyen Karaca, "Kaymakam Bey evimize kadar gelerek bizleri onurlandır. Bu ziyaret beni çok mutlu etti. Kaymakam Bey'in ve Gazi arkadaşlarımızın destekleri çok büyük. Herkese teşekkür ediyorum" dedi. Kıbrıs Gazisi Karaca'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Kaymakam Citer ise "Şehit yakınları ve Gazilerimiz bizler için her zaman öncelikli olmuştur. Vatan savunması için hayatını ortaya koymuş, bedeninden şehit vermiş Şehit ve Gaziler Vatan ve Milletine en büyük sadakati ve fedakarlığı yapmışlardır. Gazilik gibi büyük bir mertebeye sahip olan değerli Gazilerimize her zaman kapımızı açık tuttuk ve tutmaya da devam edeceğiz. Hasta Gazimize Allah'tan acil şifa dileklerinde bulunuyorum. Gazimizi ve ailesine kapımız her zaman açık" diye konuştu.

Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardın Kaymakam Citer Gazi Sinan Karaca ve ailesi ile vedalaşarak, evden ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Citer'den Kanser Hastası Gaziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement