Kaymakam Demiryürek'e Veda Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Demiryürek'e Veda Programı Düzenlendi

Kaymakam Demiryürek\'e Veda Programı Düzenlendi

Kaymakamlar Kararnamesiyle Sivas'ın Hafik ilçesinden Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine atanan Kaymakam Cemal Demiryürek için veda programı düzenlendi.

27.07.2013 16:46

Kaymakamlar Kararnamesiyle Sivas'ın Hafik ilçesinden Kırklareli'nin Pınarhisar ilçesine atanan Kaymakam Cemal Demiryürek için veda programı düzenlendi.

Demiryürek, Hafik Kaymakamlığınca Osmanlı Parkı'nda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, ilçeyi çok sevdiğini ve burada severek çalıştığını söyledi.

Demiryürek, Hafik'i kendi memleketi sayarak çalıştığını belirterek, "Eksiğimiz, kusurumuz, kalbini kırdığımız olmuştur. Görev sırasında kalbini kırdığımız varsa kusurumuzu bağışlasın, hakkını helal etsin. Hafik, kendi memleketime gelir gibi geldiğim, memleketimmiş gibi sevdiğim bir yer oldu. Tüm Hafiklileri, bulunduğum her yerde hemşehrimmiş gibi değerlendireceğim" diye konuştu.

Demiryürek, konuşmasının ardından, Hafik İlçe Emniyet Amirliği görevinden Zara İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan Kubilay Yıldız'a plaket verdi.

Yıldız ise ilçede 2 yıla yakın bir süre görev yaptığını ve kanunlar doğrultusunda ilçe için faydalı olan şeyleri yapma çabasında olduğunu belirtti. Yıldız, "Yeni görev yerimde de ülkeme hizmetin en güzelini yapmaya çalışacağım" dedi.

Programın sonunda Demiryürek ve Yıldız, tüm davetlilerle tek tek vedalaştı.

İftara, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Serkan Soydan, İl Genel Meclisi Üyeleri Osman Budak ve Servet Aytan, Hafik Belediye Meclisi üyeleri, kurum müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Demiryürek'e Veda Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement