Kaymakam İlhan'a Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam İlhan'a Veda Yemeği

Kaymakam İlhan\'a Veda Yemeği

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde görev yaparken Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesine atanan Kaymakam Ömer Faruk İlhan için İhsaniye Belediyesi tarafından veda yemeği verildi.

28.08.2012 14:08

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesinde görev yaparken Kastamonu'nun Pınarbaşı ilçesine atanan Kaymakam Ömer Faruk İlhan için İhsaniye Belediyesi tarafından veda yemeği verildi.

Korel Termal Otel'de düzenlenen yemeğe, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Toptaş, İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar, yatırımcılar, kaymakamlık çalışanları, muhtarlar ve çok sayıda kişi katıldı. Veda yemeğinde bir konuşma yapan Vali İrfan Balkanlıoğlu, kaymakamlık görevi için bilgi, donanım ve cesaret sahibi olmak gerektiğini, bu makamların vatandaşa hizmet yeri olduğunu ve hizmet ettikçe görevi yerine getirmiş sayılabileceğini söyledi.

Kaymakamlık için gerekli meziyetlerin Ömer Faruk İlhan da bulunduğunu ifade eden Vali Balkanlıoğlu, "Kaymakamımız bilgi sahibi biraz da fazla cesaret sahibiydi. Bunu yaptığı için de dönem dönem sıkıntılar yaşadı. Ancak hep iyi niyetli ve toparlayıcı olmaya dikkat etti. Bazı insanlar kızıp şikayetlerde geldi. Bu da memuriyetin cilvesidir. Bizde de soruşturmalar oldu. Cezalarda aldık. Mahkemeye çıktık. Çok basit bir nedenle de oluyor bunlar. Yeter ki

dürüst, iyi niyetli çalışılsın. Değerli arkadaşımıza burada çalıştığı sürede yardım etmeye, yol göstermeye gayret ettik. Sıkıntılar yaşadığında arkadaşlarla beraber tavsiye edici konumda bulunduk. Bizim memuriyetimizin sonucu budur" dedi.

Kütahya'dan Malazgirt'e tayin olduğunu anlatan Vali Balkanlıoğlu, "Kütahya'da yaptığım hatayı orada yapmadım. Refahiye'de biraz daha olgunlaştım. Dolayısıyla her gittiğimiz yerde beyaz sayfa açtık. Hatalardan ders aldık. Vatandaşa hizmet etme gereği duyduk. Hizmetle mükellefiz. Milletten yaptığımız hizmetler karşısında iyi şeyler duydukça işe yarıyoruz. Arkadaşımız hoş bir seda bıraktı. Dolayısıyla gideceği yerde de güzel hizmetler yapacaktır" diye konuştu.

Kaymakam İlhan ise memuriyetin getirdiği farklı coğrafyalarda görev imkanının, ülkenin ve halkın bir bütün olarak tanınması konusunda önemli olduğunu, 10 yılık memuriyet geçmişinde İhsaniye'nin önemli ve öğretici bir yeri bulunduğunu kaydetti.

İlhan, Vali Balkanlıoğlu, vali yardımcıları ve birim müdürlerine ile İhsaniyeli'lere kendisine verdikleri destek için teşekkür etti.

Veda yemeğinde İhsaniye Belediye Başkanı Halit Aşkar, belde belediye başkanları ve muhtarlar Kaymakam İlhan'ın ilçeye olan katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam İlhan'a Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement