Kaymakam Sevgili'den Aydın Ticaret Borsası'na İadei Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Sevgili'den Aydın Ticaret Borsası'na İadei Ziyaret

Kaymakam Sevgili\'den Aydın Ticaret Borsası\'na İadei Ziyaret

Aydın Merkez Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgil,i Aydın Ticaret Borsası’na iade-i Ziyarette bulundu.

26.12.2013 14:30

Aydın Merkez Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgil,i Aydın Ticaret Borsası'na iade-i Ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarette Meclis Başkanı A. Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur ve Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen hazır bulundular.

Efeler Kaymakam'ı İzzettin Sevgili'ye Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel tarafından, Aydın Tarımı ve Aydın Ticaret Borsası Laboratuvarı ve Güney Ege Kalkınma Ajansı 'nın Güdümlü Proje Desteği ile hayata geçirilecek olanYenilenebilir Enerjili Soğuk Hava Deposu başta olmak üzere, daha önceki dönemde gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgiler verildi. Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı A. Bahri Erdel;kurulacak Soğuk Hava Deposu ile Aydın'ın tarımsal ürünlerinde katma değerin arttırılacağını ifade ederek, efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Efeler Kaymakamı İzzettin Sevgili Aydın Ticaret Borsası'nın gerçekleştirdiği ve önümüzdeki süreçte gerçekleşecek projeleri hakkında aldığı bilgiler doğrultusunda, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ortak projelerde birlikte çalışabileceklerini, her konuda destek olunabileceğini ifade ederek, ziyaretlerini sona erdirdi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Sevgili'den Aydın Ticaret Borsası'na İadei Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement