Kaynaşlı Myo'da Oryantasyon Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Kaynaşlı Myo'da Oryantasyon Etkinliği

Kaynaşlı Myo\'da Oryantasyon Etkinliği

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünce 2012-2013 Akademik yılı açılış töreni ve yeni kayıt olan öğrenciler için oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

06.10.2012 12:52

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünce 2012-2013 Akademik yılı açılış töreni ve yeni kayıt olan öğrenciler için oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi. Yüksekokul konferans salonunda gerçekleştirilen etkinliğe okul yöneticileri, öğretim elemanları ve öğrenciler katılım sağladı.

Düzce Üniversitesi tanıtım filmi ve 6.yıl videosunun izlenmesi ile başlayan tören, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Celalettin İçmeli'nin açılış konuşmasıyla devam etti. Üniversitenin eğitim ve meslek öğretiminin yanında kültür ve kişisel gelişim açısından da önemli olduğuna dikkat çeken İçmeli, yeni dönemde tüm öğrencilere başarılar diledi.

Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi İlyas Temel Şafak tarafından yapılan Kaynaşlı ve Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu içerikli sunumda verilen özet bilgilerde, öğrencilerin ilçeye ve okula uyumu konusunda pratik ve kolaylaştırıcı bilgiler paylaşıldı. Üniversite ve Meslek Yüksekokulu'ndaki yöneticiler, birimlerdeki işleyiş, eğitim-öğretim-sınav ve disiplin yönetmeliği hakkında bilgi verildi.

Bu yıl Lastik ve Plastik Teknolojisi programından mezun olan okulun öğrenci temsilcisi Ömer Faruk Özçelik'te öğrenci temsilciliği ve öğrenci konseyi seçimlerinin yanında üniversite ve yüksekokulda düzenlenen etkinlikler hakkında bilgi ve tecrübelerini aktardı.

(AY)

06.10.2012 12: 25: 51

TSI

NNNN - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaynaşlı Myo'da Oryantasyon Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement