Kayseri'de Siyer-İ Nebi Bilgi Yarışması - Son Dakika
Yerel

Kayseri'de Siyer-İ Nebi Bilgi Yarışması

Kayseri\'de Siyer-İ Nebi Bilgi Yarışması

Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa Siyer-i Nebi bilgi yarışması düzenlendi.

09.05.2014 15:50

Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa Siyer-i Nebi bilgi yarışması düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen programa, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Seyit Halil Yüzgeç ve çok sayıda öğrenci katıldı. Bilgi yarışmasında konuşan Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneği Başkanı Seyit Halil Yüzgeç, "Kayseri İmam Hatip Mezunları Derneğimiz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün ortaklaşa yapmış olduğu Kayseri ortaokulları ve liseler arası bilgi yarışmamızın finalini bugün gerçekleştiriyoruz. Bugün burada çok güzel bir coşku var. Bu yarışmaya ilgi gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yarışma için Kayseri'den 300 ortaokulumuz ve 300 lisemiz yarıştılar. Bugün 5 ortaokul ve 5 lise finalistimiz aramızdalar. Kendilerine başarılar diliyorum" diye konuştu.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise, "Peygamber efendimizin şu anda da yanımızda olduğunu hissederek tüm hayatımızı geçirmememizi ve peygamberimizi hayatımıza örnek alıp onun yaşantısını hayatımızda uygulamayı temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri'de Siyer-İ Nebi Bilgi Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement