Kayseri'deki Sağanak - Son Dakika
Yerel

Kayseri'deki Sağanak

Kayseri\'deki Sağanak

Büyükşehir Belediye Başkanı Özhaseki: "Karaözü ve Alameddin'deki derelerin üzerinde bulunan ve tıkanarak baskına sebep olan köprüler yıkılarak daha yüksek ve kullanışlı şekilde yeniden yapılacak.

12.09.2014 15:20

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, selin etkilediği Sarıoğlan ilçesindeki bazı derelerin üzerindeki köprülerin yıkılarak, daha yüksek ve kullanışlı şekilde yeniden yapılacağını söyledi.

Özhaseki, Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan ve Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız ile ilçede sağanağın ardından meydana gelen selden Karaözü ve Alameddin mahallelerinde incelemede bulundu.

Mahalle muhtarlarından ve vatandaşlardan bilgi alan Özhaseki, sel felaketinin hemen ardından Büyükşehir Belediyesi olarak bölgede tahliye ve temizlik çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirtti.

Selden etkilenen evleri gezen ve vatandaşları dinleyen Özhaseki, hasar tespit çalışmalarının tamamlanmasının ardından gerekli yardımların da hızlı bir şekilde yapılacağını dile getirerek, "Karaözü' ve Alameddin'deki derelerin üzerinde bulunan ve tıkanarak baskına sebep olan köprüler yıkılarak daha yüksek ve kullanışlı şekilde yeniden yapılacak. Çalışmalarımız sürecek" diye konuştu.

Sarıoğlan ilçesinde etkili olan şiddetli sağanakta derelerin taşması sonucu bazı evleri su basmıştı. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kayseri'deki Sağanak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement