Kayseri Şekerspor Erzincan Deplasmanından 1 Puanla Döndü - Son Dakika
Yerel

Kayseri Şekerspor Erzincan Deplasmanından 1 Puanla Döndü

Kayseri Şekerspor Erzincan Deplasmanından 1 Puanla Döndü

Spor Toto 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig’in 28. haftasında Erzincan deplasmanına giderek, Lig’in 6. sırasındaki Erzincan Refahiyespor'a konuk oldu.

29.03.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig, 3. Grupta mücadele eden Kayseri Şekerspor, Lig'in 28. haftasında Erzincan deplasmanına giderek, Lig'in 6. sırasındaki Erzincan Refahiyespor'a konuk oldu.

Erzincan 13 Şubat Stadyumu'nda 29 Mart Cumartesi günü saat 14.30'da başlayan karşılaşmayı Orta Hakem Murat Erdoğan, Yan Hakemler Özkan Karapınar, Çağlar Akın ve 4. Hakem İbrahim 4'lüsü yönetti. Kayseri Şekerspor karşılaşmaya; Güven, Tayfun, Orhan, Emre, İsmail, Mustafa Serkan, Mehmet Akif, Gökhan, Tugay, Vehbi ve İlyas 11'i ile başlarken, Refahiyespor ise Emir, Evren, İbrahim, Eyüp, Serhan, Emrah, Fatih, Okan, Ahmet, Sefa ve Savaş 11'i ile çıktı.

2 gün boyunca yağan ve maç süresince de yer yer devam eden sağanak yağışın ağırlaştırdığı sahada karşılaşmaya çok hızlı başlayan Kayseri Şekerspor, ilk yarının ilk 15 dakikasında oyuna ağırlığını koyan taraf oldu. Mustafa, İsmail ve Emre Gemici ile geliştirilen ataklar ile sık sık gol pozisyonu yaratan Kayseri Şekerspor, karşılaşmanın 18. dakikasında rakip takımın ceza sahası içerisinde yarattığı karambola engel olamayınca, Refahiyespor'dan Okan, takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. Bu golün hemen ardından beraberlik arayışlarına hız veren Kayseri Şekerspor, karşılaşmanın 41. dakikasında Tugay'ın geliştirdiği ve gol ile sonuçlandırdığı atağın ardından 1-1'lik beraberliği yakaladı. Maçın bundan sonraki dakikalarında başka gol olmayınca ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda her iki takımda öne geçebilmek adına gol yollarını zorlarken, 41. dakikada Kayseri Şekersporlu Tugay'ın sert şutu kalecinin kucağında kaldı. Karşılaşmanın 58. dakikasında Refahiyesporlu Serhan, sol kanattan yapılan ortaya istediği gibi vuramadı ve Refahiyespor bu önemli pozisyondan eli boş döndü. Maçın son dakikalarına doğru her iki takımda gol arayışlarına hız verirken Kayseri Şekerspor, ikinci yarı oyuna giren Altan'ın geliştirdiği ataktan da eli boş dönünce, bir kez daha öne geçme fırsatını kaybetmiş oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi.

Maçın bundan sonraki dakikalarında başka gol olmayınca karşılaşma 1-1'lik skorla sona erdi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Şekerspor Erzincan Deplasmanından 1 Puanla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement