Kazan Belediyesinde Nöbet Değişimi - Son Dakika
Yerel

Kazan Belediyesinde Nöbet Değişimi

Kazan Belediyesinde Nöbet Değişimi

Kazan Belediyesinde birim müdürleri değişti.

06.05.2014 12:05

Kazan Belediyesinde bazı birim müdürleri başka birimlere müdür olarak atanırken, bazı müdürler de uzman ve amir olarak başka müdürlüklerde görevlendirildi.

Belediye Meclisi toplantısında konuşan Başkan Lokman Ertürk, yaptıkları hizmetler için müdürlere teşekkür ederek hep birlikte el ele vererek Kazan'ın gelişmesinde ve bugünlere gelmesinde önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini belirtti.

Belediyedeki görev değişikliklerini kendini yenileme ve kan değişimi olarak değerlendiren Ertürk, yeni dönemde yeni bir heyecanla, şevkle Kazan'a hizmete devam edeceklerini dile getirdi.

Yeni görev dağılımı şu şekilde gerçekleşti:

Park ve Bahçeler Müdürlüğüne, Mali Hizmetler Müdürü Nuh Akbal atandı. Akbal'ın yerine ise Şerafettin Demirbağ vekaleten görevlendirildi.

Destek Hizmetleri Müdürlüğüne, Abdullah Bozalan vekaleten atandı. Destek Hizmetleri Müdürü Mehmet Sıtkı Fen İşleri Müdürlüğü emrine 1. derece uzman olarak görevlendirildi.

Ruhsat ve Denetim Müdürü Vekili Cafer Gülsün, Zabıta Müdürlüğü emrine zabıta amiri olarak atandı. Yerine ise Kültür Sosyal İşleri Müdürü Hüseyin Yüce vekaleten bakacak.

Emlak ve İstimlak Müdürlüğüne de Emre Sümer vekaleten atandı. Emlak ve İstimlak Müdürü Murat Şentürk ise Destek Hizmetleri Müdürlüğü emrine uzman olarak görevlendirildi.

Sağlık İşleri Müdürü Numan Demir, Temizlik İşleri Müdürlüğü emrine şef olarak atandı. Yerine ise Sosyal Yardım İşleri Müdürü Murat Erdal vekaleten bakacak.

Bilgi İşlem Müdürlüğüne ise vekaleten Umut Çıtak atandı. Belediye başkanlığı basın danışmanı Kamil Renan Nalçacı da Ruhsat ve Denetim Müdürlüğünde görevlendirildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan Belediyesinde Nöbet Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement