Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürü Mustafa Keleş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı makamında ziyaret etti.
Şube Müdürü Naci Dönmez ile birlikte Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret eden Keleş, göreve atanmadan önce olumsuz adliye haberleri nedeniyle Adana ile ilgili farklı düşüncelere sahip olduğunu kaydetti.
Ancak Adana'ya geldikten sonra bu görüşünün değiştiğini ifade eden Keleş,
"Çünkü Adana, dışardan görüldüğü gibi değil. Çok önemli potansiyele sahip. Çok farklı değerleri var. Bunu hep birlikte Türkiye-ye hatta, dünyaya tanıtmamız gerek" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aldırmaz da, kentin tanıtımı konusunda birlikte hareket etmeye hazır olduklarını dile getirerek, "Bu konuda Büyükşehir Belediyesi olarak bin 500 fotoğrafın yeraldığı 500 sayfalık tanıtım kitabı hazırladık. Bu kitabı her yere ulaştırmaya, Adana'yı tanıtmaya çalışıyoruz" diye konuştu.
Ziyaret sonunda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile Basın Yayın ve Enformasyon Adana İl Müdürü Mustafa Keleş, birbirlerine çeşitli kitap hediye ettiler.
Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
Yayıncı: Süleyman Tıraş - ADANA
Son Dakika › Yerel › Keleş'ten Aldırmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.