Kent Konseyi Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi Muhtarlarla Buluştu

Kent Konseyi Muhtarlarla Buluştu

Adıyaman Kent Konseyi üyeleri mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

16.02.2015 16:37

Adıyaman Kent Konseyi üyeleri mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundu.

Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel ve konseyin yönetim kurulu üyeleri, Genel Sekreter Sait Yıldırım, Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Şaşmaz ve muhtarlar toplantıya katıldı.

Kent Konseyi üyeleri, muhtarlara Kent Konseyinin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Adıyaman'ın daha yaşanabilir bir kent olması noktasında birlikte yapabilecek konular hakkında istişare edildi.

Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, yerel yönetimi oluşturan en önemli ve güçlü aktörlerden birisinin muhtarlar olduğunu belirterek, "Şehrimizin sorunlarını tespit ve çözümünde, proje ve öneriler hazırlamada muhtarlarımızın durdukları yer ve fikirleri bizim için önemlidir. Bu anlamda ciddi bir koordinasyon kurmak istiyoruz. Yürütme Kurulumuzdan arkadaşlar ile şehircilik ve imar komisyonumuzdan bir mimar arkadaşımızın da hazır bulunduğu toplantıda ağırlıklı olarak kentsel dönüşüm ve mahallelerimizin karşılaştıkları sorunlar konuşuldu. Kent Konseyi olarak bütün kurum, kuruluş ve STK'lar ile ziyaret ve görüşmelerimiz devam edecektir. Davetimize icabetlerinden dolayı Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Şaşmaz'a ve yönetimine teşekkür ediyoruz" dedi.

Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hanifi Şaşmaz ve beraberindekiler, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Toplantı çok yararlı geçti. Kent Konseyi şehrimizin gelişmesinde büyük katkılar sunacaktır. Kent Konseyi ile koordine içerisinde olmaktan memnuniyet duyuyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement