Kepez Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98'inci yıl dönümü kapsamında, EBKM'nde eğitimci-yazar Vehbi Vakkasoğlu'nun konuşmacı olarak katılacağı, "Bir Destandır Çanakkale" konulu konferans düzenliyor.
Kepez Belediyesi'nin, 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 98'inci yıl dönümü etkinliği kapsamında 18 Mart tarihinde Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde (EBKM) eğitimci-yazar Vehbi Vakkasoğlu, "Bir Destandır Çanakkale" konulu konferans verecek.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü "Bir Destandır Çanakkale" konferansına tüm Antalyalıları davet ederek, "Malazgirt Meydan Muharebesi ile Anadolu topraklarının kilidini açan ecdadımız Çanakkale Zaferi'yle de bu toprakların tapusunu geri dönülmez bir biçimde bizlere ve bugünkü nesillere tevdi etmiştir"dedi. - ANTALYA
Son Dakika › Yerel › Kepez'de 'Bir Destandır Çanakkale' Konferansı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.