Kepez'de Çalışmalar Gece de Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Çalışmalar Gece de Devam Ediyor

Kepez\'de Çalışmalar Gece de Devam Ediyor

Kepez Belediyesi, Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallesinde asfalt çalışmalarını gece de sürdürüyor.

15.01.2014 11:03

Kepez Belediyesi, Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallesinde asfalt çalışmalarını gece de sürdürüyor. Başkan Hakan Tütüncü de gece mesaisinde asfalt çalışmasını inceledi.

Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallelerinin yollarında asfalt çalışmaları devam ediyor. Konut inşası, doğalgaz boru hatlarının döşenmesi ve elektrik iletim hatlarının yer altına alınması sonucu bozulan yolların sıcak asfalt ve kaldırım hizmeti ile yenilendiği belirtilirken, ilk olarak Kültür Mahallesi'nde başlayan sonra Yeni Doğan'da devam eden asfalt çalışmaları son olarak Ahatlı'da gerçekleştirildiği bildirildi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de Ahatlı Mahallesi'nde sıcak asfalt serimi için başlatılan ve akşam saatlerinde yapılan alt yapı çalışmalarını denetledi. Başkan Yardımcısı Ömer Ali Acar'dan çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Tütüncü, daha sonra Fen İşleri Müdürlüğü çalışanları ile akşam yemeği yedi.

Başkan Hakan Tütüncü, göreve geldiğinde gecekondu yapılaşmasındaki üç mahallede, bir tane ruhsatlı binanın olmadığını anımsattı. Böyle bir bölgede 5 yıl sonra neredeyse gecekondu kalmadığına işaret eden Başkan Tütüncü, "Mülkiyet problemlerini çözdük. Daha sonra imara uygun konutlar yapıldı. Böylece bölge şehirleşti." ifadesini kullandı. Başkan Tütüncü, üç mahallede elektrik iletim hatlarının yer altına alındığını, içme suyu ve kanalizasyonla ilgili eksikliklerin de giderildiğini belirtti.

Üç mahalleye doğalgazın da getirildiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, "Koskoca Antalya'da, Kepez'de 7 mahalle ile birlikte Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan'a doğalgaz getirilmesi önemli bir hizmettir" dedi. Alt yapıyla ilgili tüm çalışmaların bitmesinden sonra üç mahallede asfalt serim çalışmalarını başlattıklarını anlatan Başkan Tütüncü, şunları söyledi:

"Akşam 22.00'ye kadar çalışmalar devam ediyor. Bölgeyi en güzel hale getirebilmek için birkaç aydır gece-gündüz çalışıyoruz. Bu anlayış, kısa bir zamanda ilçemizin, mahallelerimizin sorunlarını çözmek istediğimizi gösteriyor. Şehirleşmiş bir Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallelerini inşa ediyoruz. Adeta Kepez'e 3 tane yepyeni mahalle armağan ediyoruz. Benimle birlikte özveri ile gece gündüz çalışan Fen İşleri Müdürlüğü çalışanlarımıza teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Başkan Hakan Tütüncü, Yeni Doğan Mahallesi'nde vatandaşlarla sohbet ederek, taleplerini de dinledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Çalışmalar Gece de Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement