Kimyasal İlaçlama Uyarısı - Son Dakika
Yerel

Kimyasal İlaçlama Uyarısı

Kimyasal İlaçlama Uyarısı

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Devlet Demiryolları güzergahı boyunca kimyasal ilaçlama yapılacağı uyarısı yapıldı.

21.05.2015 08:44

Tren rayları boyunca ilaçlama yapılacak.

Batman Valiliği, demiryolu güzergâhında yapılacak ilaçlama konusunda, ilaçlama yapılan sahaya hayvanların sokulmaması uyarısında bulundu.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, demiryolu güzergâhında 25 Mayıs ile 04 Haziran tarihleri arasında balast temizliğini korumak amacı ile kimyasal ot mücadelesi yapılacağı, ilaçlama yapılan sahaya hayvanların sokulmaması gerektiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Devlet Demiryolları İşletmesi Malatya 5. Bölge Müdürlüğü görev bölgesi olan Narlı – Malatya, Malatya – Kurtalan, YolçatıTatvan, Malatya - Çetinkaya ve VanKapıköy istasyonları arasındaki demiryolu güzergâhları 25 Mayıs ile 04 Haziran tarihleri arasında balast temizliğini korumak amacı ile kimyasal ot mücadelesi yapılacaktır." denildi.

Açıklamanın devamında, "Can ve mal emniyeti açısından ilaçlama yapılacak sahalara hayvan sokulmaması gerekmektedir." uyarısında bulunuldu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kimyasal İlaçlama Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement