Kiraz'da Kurtuluş Sevinci Şevval Sam'la - Son Dakika
Yerel

Kiraz'da Kurtuluş Sevinci Şevval Sam'la

Kiraz\'da Kurtuluş Sevinci Şevval Sam\'la

Kiraz'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91.yıldönümü nedeniyle düzenlenecek etkinliklerin programı belli oldu.

28.08.2013 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kiraz'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 91. yıldönümü nedeniyle düzenlenecek etkinliklerin programı belli oldu. Cumartesi günü okutulacak mevlit ile başlayacak etkinlikler, pazar günü yapılacak törenlerle sürecek, Şevval Sam konseriyle doruğa çıkacak.

Kiraz'ın kurtuluşu yıldönümü etkinlikleri cumartesi günü 12.30'da İsabey Camii'nde Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerin ruhlarına mevlit okutulması ile başlayacak.

Kiraz'ın kurtuluş günü olan 1 Eylül Pazar günü ise törenler 11.00'da Şehit Birol Uysal Parkı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması ile başlayacak.

11.30'da buradan 1 Eylül Parkı'na bando eşliğinde kortej yürüyüşü yapılacak. 1 Eylül Parkı'nda protokol konuşmaları, halkoyunları gösterileri, türkü dinletisi gerçekleştirilecek. Tiyatrocu Utku Erişik, burada Kuva-i Milliye Destanı adlı tiyatral gösterisini yapacak. Buradaki tören toplu sünnet merasimi ile son bulacak.

Akşam ise etkinliklere Kiraz İlçe Stadı ev sahipliği yapacak. 21.30'da Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz'ın konuşmasıyla başlayacak program, Ersin Show ile devam edecek. 22.30'da da ünlü sanatçı Şevval Sam'ın konseri başlayacak. Sam, sevilen şarkıları Kiraz'ın kurtuluşu anısına Kirazlılar için söyleyecek.

Tüm etkinliklere Kirazlıları davet eden Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, "Kirazımızın 91. kurtuluş coşkusunu ilk günkü heyecan ve birlik ruhuyla hep beraber yaşayalım. Gündüz ve akşam yapılacak etkinliklere Kiraz halkımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kiraz'da Kurtuluş Sevinci Şevval Sam'la - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement