Kırklareli'deki İhale Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Kırklareli'deki İhale Operasyonu

22.09.2012 14:46

Kırklareli'de "otopark ihalesine fesat karıştırdıkları" iddiasıyla gözaltına alınan 1'i kamu görevlisi 8 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kırklareli'de "otopark ihalesine fesat karıştırdıkları" iddiasıyla gözaltına alınan 1'i kamu görevlisi 8 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaklaşık 3 ay süren teknik takibin ardından, Kırklareli Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü'ndeki "otopark ihalesine fesat karıştırdıkları" iddiasıyla dün kamu görevlisi İ.A ile ihaleye katılan K.Ö, N.T, M.Y, G.D, A.O, E.O ve A.K'yi düzenledikleri eş zamanlı operasyonla gözaltına almıştı.

Polisteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan A.O, E.O. G.D. ve N.T. adli kontrol ile K.Ö, M.Y, A.K. ve İ.A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Muhabir: Özgün Tiran/ Salih Baran

Yayıncı: Zeki Gümüş - KIRKLARELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kırklareli'deki İhale Operasyonu - Son Dakika


Advertisement