MHP Kırklareli Adayı Bulut, Ali Dermenci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

MHP Kırklareli Adayı Bulut, Ali Dermenci'yi Ziyaret Etti

MHP Kırklareli Adayı Bulut, Ali Dermenci\'yi Ziyaret Etti

MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci'yi ziyaret etti.

11.02.2014 12:26

MHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci'yi ziyaret etti.

Bulut, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Seçimin ertesi günü MHP bayrağını Kırklareli Belediyesine asmak istediklerini belirten Bulut, "Bunu başarabilecek bir partiyiz. Bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" diye konuştu.

Dermenci de ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek, birlik çalışmaları hakkında çeşitli bilgiler verdi.

Dermenci, Bulut'a seçimlerde başarılar diledi.

ÇKS kayıtları başladı

Kırklareli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci, Çiftçi Kayıt Sistemi'ne (ÇKS) kayıtların başladığını bildirdi.

Keçeci, yaptığı yazılı açıklamada, hububat desteklemelerinden yararlanmak isteyen üreticilerin ÇKS'ye kayıt olması gerektiğini belirtti.

Formların mahalle ve köy muhtarlıklarına gönderildiğini ifade eden Keçeci, şunları kaydetti:

"2014 üretim sezonu için çiftçilerimiz yeniden ÇKS'ye kayıt yaptırmalıdır. Arazi bilgilerinde değişiklik yoksa sadece üretim bilgilerini beyan etmeleri gerekmektedir. İlave edilecek araziler için ise yeniden form düzenlenmelidir. Sertifikalı tohumluk desteğinden yararlanmak için dosya beyan eden üreticiler dosyalarında diğer araziler için üretim beyanında bulunmuşlar ise tekrardan dosya vermelerine gerek yoktur. Sadece 2014 yılı için çiftçi belgesi getirmeleri yeterlidir. 2014 yılı üretim sezonuna ilişkin yapılacak olan her türlü tarımsal desteklemelerden yararlanabilmesi için mutlaka ÇKS kaydı yaptırmak zorundadırlar. Süresi içerisinde ÇKS kayıtları yaptırmayan üreticiler hiçbir destekten yararlanamayacaktır." - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MHP Kırklareli Adayı Bulut, Ali Dermenci'yi Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement