Kırklareli Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği'nden Suriye'ye Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Kırklareli Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği'nden Suriye'ye Yardım Kampanyası

Kırklareli Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği\'nden Suriye\'ye Yardım Kampanyası

Kırklareli Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği, Suriye’ye yardım kampanyası düzenlendi.

22.02.2014 12:49

Kırklareli Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği, Suriye'ye yardım kampanyası düzenlendi. Dernek tarafından toplanan yardım malzemeleri Suriye'deki ihtiyaç sahiplerine gönderilecek.

Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği Başkanı ve Kırklareli Vali Yardımcısı Taceddin Özeren, Müslüman Türk milleti olarak yardıma ihtiyaç duyan her medeniyete yardım etmeyi borç bildiklerini ifade ederek, "Suriye'de yaşanan iç savaş nedeniyle bir çok Suriyeli vatandaşın ülkesini terk etmek zorunda kaldığı ve bir çoğunun açlık ve yoksulluk içinde yaşam mücadelesi verdiği şu günlerde Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği'nden Suriyeli vatandaşlara yardım kampanyası düzenlendi. Suriye'deki mazlum kardeşlerimiz için toplamış olduğumuz yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız" dedi.

Yeryüzünde özellikle bir Müslüman'ın burnu kanasa Türk milletinin duyarsız kalmayacağını, acısını yüreğinin en derin yerinde hissedeceğini ve yardım elini hemen uzatacağını ifade eden Özeren, "Bugün Türkiye'nin himmet elini uzatmadığı, dertleriyle dertlenmediği hiçbir mazlum yoktur. Nerede bir musumet, zulüm olsa bizim milletimizi oranın derdiyle dertleniyor ve milliyet farkı gözetmeden yardım ediyor. Son 3 yılda Suriye'de çok büyük bir zulüm yaşanıyor. Her gün yüreğimiz kanayarak, canımız acıyarak oradaki zulmü maalesef seyrediyoruz. Çoğu zaman elimizden sadece oradaki zulme uğramış kardeşlerimiz için dua etmek geliyor. Duanın dışında yapılacak bir şeylerde var. Biz kendi derneğimiz tarafından bir miktar yardım malzemesi toplayarak ihtiyaç sahiplerine göndereceğiz" ifadelerini kaydetti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli Sevgi Dünyamız Kültür Sanat ve Eğitim Derneği'nden Suriye'ye Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement