Kış Konseri Yürekleri Isıttı - Son Dakika
Yerel

Kış Konseri Yürekleri Isıttı

Kış Konseri Yürekleri Isıttı

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu, şef Mustafa Dinçkol yönetiminde verdiği ‘Kış Konseri’ ile bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

18.12.2013 15:04

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Kulübü Korosu, şef Mustafa Dinçkol yönetiminde verdiği 'Kış Konseri' ile bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonunda Nafiz Gürsan'ın sunumunda 2 saat süren konserin ilk bölümünde 13 eserin 7'sini ikinci bölümde ise 13 eserin 9'unu solistler seslendirdi. Konsere İlçe Kaymakamı Mehmet Okur başta olmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Muhlis Sönmez, İlçe Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Dr. Hakan Derici ve çok sayıda davetli katıldı.

Kış Konseri isimli Türk Sanat Müziği gecesinin ilk bölümünde Ey Çerh-İ Sitemger, Ey But-İ Nev-Eda, Güzel mevsimdir sonbahar, Bu kadar yürekten çağırma beni, Salıncak ve İbrişim Örmüyorlar isimli eserleri koro, Solistler Gülnur Yılmazkuzucuoğlu 'Gözlerimden Yüzün', Buket Saygın 'Bir zamanlar bir yar vardı', Atakan Metin 'Tanrım beni baştan yarat', Engin Demirciefe 'Hiç bir şey kar etmez', İsmail Güler 'Zeytin gözlüm', Nadide Dalgıntekin 'Bana aşkı öğretensin' ve Mehmet Bulgurcu 'Tek kurşunla' isimli eserleri seslendirdi. Konserin ikinci bölümde ise 'Söyle sevgili', 'Bu beden bu can senin', 'Sevdadır şu kalbe dolan' ve 'Aşkın kanunu' isimli eserleri koro, Solistler Ali Aktaş 'Mehtaplı gecelerde', Güzin Uysal 'Vurgun', Adem Akkaya 'Kaderimin oyunu', Sema Akkaya 'Seninle bu aşkı', Mustafa Kuzumoğlu 'Kalplerden dudaklara', Sadık İnalöze 'Ben unutursam şarkılar unutmaz', Nursel Tosun 'Seninle tattım ben', Hayriye Pehlivan 'Beni can evimden' ve İbrahim Tamirci 'Gece kirpikli kadın' isimli eserleri seslendirdi.

KOROYA ÇİÇEK SUNULDU

Konser bitiminde sahneye çıkarak koro şefi Mustafa Dinçkol'a koro adına çiçek sunarak teşekkür eden İlçe Kaymakamı Mehmet Okur; "Böyle bir kış gününde koromuz bizleri en güzel şarkılarını söyleyerek hoş bir gece geçirmemizi sağladı. Yorgunluğumuzu giderdiler. Ben kendilerine sizlerin arına teşekkür etmek istiyorum. Koromuzda her kesimden arkadaşlarımızın bulunması sevindirici bir olay. Bizlere müziğin ruhun gıdası olduğunu bir kez daha ispat ettiler" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kış Konseri Yürekleri Isıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement