Kıskandıran Tablo - Son Dakika
Yerel

Kıskandıran Tablo

Kıskandıran Tablo

Aydın'ın kalkınıp gelişmesi için bütün projelerin altına birlikte imza atan AK Parti Aydın milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş'ün ortaya koyduğu dayanışma parmak ısırtıyor.

14.03.2013 12:02

Aydın'ın kalkınıp gelişmesi için bütün projelerin altına birlikte imza atan AK Parti Aydın milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş'ün ortaya koyduğu dayanışma parmak ısırtıyor.

Meclis çalışmaları dışında öğle yemeğinde de bir araya gelen AK Parti Aydın milletvekilleri, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal'ın getirdiği çileklerin tadına bakarken, yeni projelerin de yolda olduğunu söylediler.

Kısır siyasi çekişmelerin sıkça yaşandığı Türkiye'de Ak Partili milletvekillerinin ortaya koyduğu birlik dayanışma tablosu vatandaşın "İşte yıllardır özlediğimiz tablo bu" demesine yol açıyor. Özellikle Ak Parti Aydın milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem ve Semih Öyüş buna en güzel örneği teşkil ediyor. Başarı için birlikte hareket etmenin ve dayanışmanın çok önemli olduğunu söyleyen Ak Partili milletvekilleri, ayrılıkların çözümden çok sorun doğuracağını ifade ederek Türkiye'nin kalkınması için hükümetlerinin milletle birlikte el ele vererek yürüdüğünü kaydetti.

Aydın'ı ilgilendiren her konuda bir araya gelerek ortak tavır sergilediklerini sözlerine ekleyen Ak Parti Aydın milletvekilleri Ali Gültekin Kılınç, Mehmet Erdem ve Semiha Öyüş, öğle yemeğinde bile meclis lokantasında buluşup yeni projeleri istişare ediyor.

İlçesini ilgilendiren bir sorunun çözümü için Ankara'ya giden Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal'ın beraberinde getirdiği çileklerin tadına bakan Aydın milletvekilleri," Bizim gayemiz doğup büyüdüğümüz Aydınımıza en güzel şekilde hizmet etmek. Türkiye coğrafyasının en güzel bölgelerinden birinde yaşıyoruz. Allah her türlü zenginliği bize bahşetmiş. Yapmamız gereken bunun kıymetini bilip memleketimizi daha ileri götürmek. Bunun için biz üç milletvekili ve Ak Parti Teşkilatlarımızla sık sık bir araya gelerek ortak hareket ediyoruz. Aydın'da ne yapılacaksa birlikte karar veriyoruz" şeklinde konuştular. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kıskandıran Tablo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement