Kızılcahamam'da 'Mesleki ve Teknik Eğitim Sergisi' Açıldı - Son Dakika
Yerel

Kızılcahamam'da 'Mesleki ve Teknik Eğitim Sergisi' Açıldı

Kızılcahamam\'da \'Mesleki ve Teknik Eğitim Sergisi\' Açıldı

Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yıl sonu 'Mesleki ve Teknik Eğitim Sergi' açılışı yapıldı.

13.05.2013 16:19

Kızılcahamam İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen yıl sonu 'Mesleki ve Teknik Eğitim Sergi' açılışı yapıldı.

Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yapılan açılışa, Kızılcahamam Kaymakamı Mustafa Çit, OSTİM Başkanı Orhan Aydın, Belediye Başkan Vekili Mehmet Ergün, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Hazırbulan, İlçe Müftüsü Tahsin Aydın, Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Yüce ve AK Parti İlçe Başkanı Sefa Yıldırım katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Şener Karabulut katılımcılara teşekkür etti. Ardından Ostim Başkanı Orhan Aydın, mesleki eğitimin öneminden ve çalışma alanlarından bahsetti. Programda Halk Eğitim Merkezi Halk Oyunları ekibi tarafından yapılan gösterilerin ardından sergi açılışına geçilerek katılımcılar tarafından sergi ziyareti yapıldı. Öğrenciler, aldıkları teknik eğitimler sonrasında hazırladıkları el işi malzemeleri sergiledi.

Mesleki Eğitim ve Teknik Eğitim veren okullar arasında yer alan Kızılcahamam Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kızılcahamam Kız Meslek Lisesi, Ayşe Bezci Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi, Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi öğrencilerinin yıl boyunca aldıkları teknik eğitimler sonrasında hazırladıkları her okulun çeşitli bölümlerinin bulunduğu sergi görülmeye değerdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılcahamam'da 'Mesleki ve Teknik Eğitim Sergisi' Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement