Konacık'ta Okul Servis Araçları Denetlendi - Son Dakika
Yerel

Konacık'ta Okul Servis Araçları Denetlendi

Konacık\'ta Okul Servis Araçları Denetlendi

Konacık Belediyesi'nce öğrenci taşımacılığı yapan servis araçları denetlendi.

08.11.2012 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konacık Belediyesi'nce öğrenci taşımacılığı yapan servis araçları denetlendi.

Konacık Belediyesi, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı ve Konacık Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu Müdürlüğü tarafından, Konacık Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu öğrencilerinin taşımacılığını yapan SS 272 Nolu Konacık Öğrenci Personel Turizm Taşımacılık Kooperatifi'ne üye servis araçlarının denetimi yapıldı.

Denetime Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Yardımcısı Mehmet Aydoğan, Konacık Cahit Özvezneci İlköğretim Okulu Müdürü Emin Geçin ve zabıta ekipleri katıldı.

Öğrenci taşımacılığı yapan servis araçlarını denetlediklerini ifade eden Belediye Başkanı Tosun, "Konacık Belediyesi olarak halk minibüslerinde yakaladığımız kaliteyi, öğrencilerimizi taşıyan araçlarımızda da yakalamaya çalışıyoruz. Yapılan denetlemelerden sonra servis sektörlerimiz kooperatif çatısı altında örgütlenip, sabit bir fiyat politikası ile ikinci dönem şubat ayından itibaren daha kaliteli hizmet vermeye devam edecekler" dedi.

Tosun, denetimlerde servis araçlarının temizliği, güvenliği ve servis çalışanlarının kılık kıyafetinin düzgün olmasına dikkat ettiklerini anlattı.

Muhabir: Ali Ballı

Yayıncı: Hızır hacısalihoğlu - MUĞLA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konacık'ta Okul Servis Araçları Denetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement