Konyaaltı Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu

Konyaaltı Belediyesi, dün Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden sonra yurttaşlara yardım çağrısında bulundu. Yapılan duyurudan sonra yurttaşlar yardım paketleri ile Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’ne akın etti.

07.02.2023 12:33  Güncelleme: 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi, dün Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden sonra yurttaşlara yardım çağrısında bulundu. Yapılan duyurudan sonra yurttaşlar yardım paketleri ile Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi'ne akın etti.

Konyaaltı Belediyesi, merkezi Kahramanmaraş olan iki büyük depremin meydana gelmesinin ardından yardım için harekete geçti. Sivil savunma ekiplerini bölgeye gönderen belediye, deprem bölgelerindeki yurttaşlar için yardım kampanyası da başlattı. Konyaaltı, 7'den 70'e depremzedelere yardım etmek için seferber olurken, yurttaşlar toplanan yardımların paketlenme sürecine de yardım etti.  Dün sabah saatlerinde başlayan çalışmalar, gece saat 23.00'e kadar devam etti.

EN BÜYÜK İHTİYAÇ ÇADIR, UYKU TULUMU, HAZIR GIDA VE KIYAFET

Toplanan yardımlar deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktı. Deprem bölgesine giden yardımların, bölgede bulunan Kriz Masası'nın talimatları doğrultusunda ihtiyaç duyulan yerlere ulaştırılacağı bildirildi. Tüm imkanları ile deprem bölgesindeki yurttaşların yardımına koştuklarını belirten Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ise bölgede hava koşulları nedeniyle en çok çadır, eksi derecelere dayanıklı uyku tulumu, hazır tüketilebilir gıda, kışlık kıyafetler gibi malzemelere ihtiyaç duyulduğunu dile getirdi.

Konyaaltı Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement