Köprü İnşaatı Tamam - Son Dakika
Yerel

Köprü İnşaatı Tamam

Köprü İnşaatı Tamam

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı yatırım programında yer alan Aksu Orman İşletme Şefliğinde ki yolda köprü yapım işi tamamlanarak ulaşıma açıldı.

15.08.2015 11:25

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü 2015 yılı yatırım programında yer alan Aksu Orman İşletme Şefliğinde ki yolda köprü yapım işi tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yaptırılan yol büyük kolaylık sağlıyor. 10 metre uzunluğundaki köprünün ulaşıma açılması ile köylülerin ormandan köye gidiş gelişlerinde kullanacakları yolun kısaldığı, yapılan köprü sayesinde orman emvallerinin kamyonlarla nakliyat imkanının sağlandığı ifade edildi.

143 milyon TL'ye mal olan köprü sayesinde nakliyat mesafesi ve nakliyat giderleri en aza indirilerek ulaşım sağlanan havzadan yapılacak üretimler ile kendi maliyetini kısa sürede karşılayabileceği belirtildi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprü İnşaatı Tamam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement