Korgeneral Altıntaş Engelli Askerlerle Tek Tek İlgilendi - Son Dakika
Yerel

Korgeneral Altıntaş Engelli Askerlerle Tek Tek İlgilendi

Korgeneral Altıntaş Engelli Askerlerle Tek Tek İlgilendi

5.Kolordu Komutanlığı, 105.Topçu Alay Komutanlığı tarafından Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen temsili askerlik töreni sonrasında 5.Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş temsili askerlik görevi yapan askerler ve askerlerin...

10.05.2012 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

5. Kolordu Komutanlığı, 105. Topçu Alay Komutanlığı tarafından Engelliler Haftası nedeniyle düzenlenen temsili askerlik töreni sonrasında 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş temsili askerlik görevi yapan askerler ve askerlerin aileleri ile tek tek ilgilenerek bir süre sohbet etti. Korgeneral Altıntaş hem askerler hem de ailelerini ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından Engelli Vatandaşların Temsili Askerlik Uygulamaları konusunda Türkiye genelinde yapılan çalışmalar kapsamında 5. Kolordu Komutanlığı 105. Topçu Alay Komutanlığında düzenlenen temsili askerlik töreninde kimi zaman hüzünlü dakikalar kimi zaman ise engellerine rağmen çakı gibi asker olanların yüzünden okunan sevinç dikkatleri çekti. Bir gün boyunca askerlik eğitimi alan ve giydikleri askeri kamuflajla çakı gibi asker olan gençler askerlik yemini etmelerinin ardından 5. Kolordu Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş'ın elinden terhis belgelerini ve hediyelerini aldılar. Tören sonrasında askerlik yapan gençlerle ve aileleri ile hatıra fotoğrafı çektiren Korgeneral Altıntaş, törenin ardından temsili olarak da olsa bir gün boyunca askerlik görevi yapan gençlerle bir araya geldi.

Askerlik görevlerini temsili olarak da olsa yerine getiren kamuflaj giyip yemin eden gençlerle bir araya gelen 5. Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Nazım Altıntaş, hem askerler hem de aileleriyle bol bol sohbet etti.

(SŞ -MC )

10.05.2012 18: 51: 44

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korgeneral Altıntaş Engelli Askerlerle Tek Tek İlgilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement