Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı

Korkuteli\'de Protokol Bayramlaştı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Kurban bayramı nedeniyle protokol mensupları bir araya gelerek bayramlaşma töreni düzenlendi.

16.10.2013 12:15

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Kurban bayramı nedeniyle protokol mensupları bir araya gelerek bayramlaşma töreni düzenlendi.

Ramazan Bayramı nedeniyle Belediye düğün salonunda düzenlenen bayramlaşmaya Elmalı Kaymakamı ve Korkuteli Kaymakam vekili M. Murat Çekmen, Garnizon komutanı Jandarma Üsteğmen Mutluay Oskay, Emniyet müdürü İrfan Ağlamaz, Müftü Duran Turgut, daire müdürleri, Siyasi parti başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kaymakam M. Murat Çekmen, "Bir Kurban Bayramını daha, hep birlikte huzur ve güven içinde kutluyoruz. Toplum olarak büyük önem verdiğimiz, birlik ve beraberliğin pekiştiği, kardeşlik, dostluk, sevgi ve saygı duygularını paylaştığımız dini ve milli bayramlar; millet olma şuuruna ermenin temeli ve sosyal hayatımızın simgesi olan önemli günlerdir. Gelenek ve göreneklerimizin kuşaktan kuşağa aktarılmasına vesile olan bu özel günlerin sevincini, coşkusunu, yardımlaşma ve dayanışma duygularını, hayatımızın her gününe taşıyabilmek için daha çok çaba göstermeliyiz" dedi.

Belediye düğün salonundaki Bayramlaşma programının ardından Kaymakam M. Murat Çekmen ve beraberindekilerle birlikte İlçe Jandarma Komutanlığındaki askerler ile bayramlaştı. Daha sonra Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden protokol üyeleri Polis teşkilatının bayramını kutladı.

Kaymakam Çekmen, bayramlaşmanın ardından Şehit ailelerini ziyaret etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Protokol Bayramlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement