Kuaförden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Kuaförden Örnek Davranış

Kuaförden Örnek Davranış

Malatya’da kuaförlük yapan Furkan Güler, şehit ve gazi ailelerini ücretsiz tıraş ediyor.

04.08.2015 18:02

Malatya'da kuaförlük yapan Furkan Güler, şehit ve gazi ailelerini ücretsiz tıraş ediyor. Son günlerde yaşanılan terör olaylarından dolayı böyle bir karar aldığını söyleyen Güler, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Aldığı karardan dolayı kuaför Furkan Güler'i tebrik eden Malatya Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ramazan Toptaş, "Furkan kardeşimiz odayı aradı. Böyle bir uygulamayı başlatacağını bize söyledi. Biz de bu söz karşısında çok gururlandık. Böyle bir uygulamayı başlattığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Bildiğiniz gibi daha önce de Sevgi Evleriyle ilgili bir çalışmamız vardı. Sevgi Evlerinde kalan erkek çocukları ve kız çocuklarının saçlarının kesimini berberler ve kuaförler odasının yönetim kurulunun karşıladığını burada belirtmek istiyorum. Ayrıca Furkan kardeşimin, şehit ve gazi ailelerine yaptığı bu uygulamadan dolayı kendisini kutluyorum, teşekkür ediyorum" sözlerini kaydetti.

Furkan Güler ise, "Ülkemizde son zamanlarda yaşanan olaylar hepimizi derinden üzdü. Başkanım sağ olsun bize desteğini hiçbir zaman eksik etmiyor. Bu kampanyayı yapacağımı söylediğim zaman her zaman arkamda olacağını ve destekleyeceğini söyledi. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah bu kampanya devam eder, burada bitmez. Bütün berberler, hatta sadece berberler değil bütün esnaflar böyle şeyler yapabilirler, herkes kampanya başlatsın. Türkiye Cumhuriyeti'nin ne kadar güçlü, ne kadar birlik ve beraberlik içinde olduğunu bir kez daha anlamış oluruz. Buradan herkese teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuaförden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement