"Polise Desteğimiz Devam Edecek" - Son Dakika
Son Dakika Logo

"Polise Desteğimiz Devam Edecek"

"Polise Desteğimiz Devam Edecek"
05.06.2014 22:24  Güncelleme: 08:34

Kütahya Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Kütahya Genç İşadamları Derneği (KÜGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, Kütahya'da yaşanan yoğun gündem ve seçimler nedeniyle ziyaretin geciktiğini ifade ederek, "Göreve geldiğiniz günden itibaren ilimizde asayişin sağlanması ve yoğun yaşanan park sorununa rağmen yapmış olduğunuz çalışmaları hep beraber takip etmekteyiz. Yapılan çalışmalar ve bundan sonra ilimiz adına yapacağınız çalışmalar nedeniyle tüm üyelerimiz adına teşekkür ederiz. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kütahya için yapılacak olan tüm hizmetlerde dernek olarak destek olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Gülnaz, desteklerinden dolayı KÜGİAD üyelerine teşekkür etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Polise Desteğimiz Devam Edecek' - Son Dakika


Advertisement