Kütahya Genç İşadamları ve Yöneticileri Derneği Başkanı Mithat Delen, bazı Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı dernek üyeleri, TÜGİK Genel Başkanı Erkan Güral'ın Eskişehir Genç İşadamları Derneği ile bir araya geldiği kokteyle katıldı.
Kokteylde Kütahyalı ve Eskişehirli Genç İşadamlarına bir selamlama konuşması yapan KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, Erkan Güral'ın 2 dönem önce aldığı TÜGİK bayrağını çok üst noktalara taşıdığını ve 3.dönemde de ustalık anlamında hizmetler vereceğini söyledi.
Delen ayrıca Güral'ın Kütahyalı olmasının da kendilerine büyük bir gurur yaşattığını sözlerine ekledi.
Toplantıda Eskişehir Genç İşadamları Derneği Başkanı Serkan Zengin'e bir hediye sunan KÜGİAD Başkanı Mithat Delen, "İki komşu şehirde aynı kulvarlarda gençlik için çalışmalar yapan KÜGİAD ve ESGİAD'ı kardeş dernek ilan ediyoruz. Bundan sonra hem illerimize hem de bölgeye yapılacak çalışmalarda birlikte hareket etmeyi umuyoruz" dedi.
ESGİAD Başkanı Serkan Zengin de bu jesti çok anlamlı bulduğunu belirterek, seve seve kardeş olacaklarını ifade etti. Daha sonra KÜGİAD Başkanı Delen ve ESGİAD Başkanı Zengin, birbirlerine dernek logolarının bulunduğu masa bayraklarını hediye ettiler. (EFE) - KÜTAHYA
Son Dakika › Yerel › Kügiad-Esgiad Kardeş Kuruluş Oldu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.