Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Altuntaş'tan Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Altuntaş'tan Veda Yemeği

Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Altuntaş\'tan Veda Yemeği

Konya'nın Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan Servet Altuntaş, veda yemeğinde sevenleriyle bir araya geldi.

15.03.2013 17:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atanan Servet Altuntaş, veda yemeğinde sevenleriyle bir araya geldi.

Kulu ilçesinde öğretmenlik yapan ve daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde 21 yıl hizmet veren Servet Altuntaş, Konya İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü'ne atandı. İlçeden ayrılmadan önce Altuntaş, Tavşancalı beldesinde bir düğün salonunda veda yemeği verdi. Yemeğe, Kulu Kaymakamı Ayhan Işık, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yetiş, İl Genel Meclis Üyeleri, eğitim camiası, kamu kurum kuruluş amir ve müdürleri ve davetliler katıldı.

Çocuklarının Kulu'da doğup büyüdüğünü ifade eden Altuntaş, "Her ne kadar buradan ayrılıyorsam da ben hala Kululu'yum. Eğitim derneklerine, sivil toplum kuruluşlarına, siyasi partilere herkese teşekkür ediyorum. Hepiniz hakkınızı helal edin. Benim ikinci vatanım tabi ki Kulu'dur" dedi.

Kulu'ya verdiği hizmetlerden dolayı Servet Altuntaş'a, yemeğin sonunda Kaymakam Ayhan Işık ve protokol üyeleri tarafından başarı belgesi ve plaket verildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kulu İlçe Milli Eğitim Müdürü Altuntaş'tan Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement